Zaštitni kačket BARET

(0)

ZAŠTITNI KAČKET BARET je lagana kaciga u obliku kačket (kape). Štiti od padajućih predmeta s malom snagom udarca ili od izbočenih elemenata. Može se koristiti na montažnim i proizvodnim linijama, u industriji, radionicama i na mnogim drugim mjestima. Kačket je opremljena šiltom koja pruža dodatnu udobnost, ali ne ograničava vidno polje niti kretanje. Zaštitni plastični umetak prekriven je mekom pjenom, što značajno poboljšava udobnost korištenja. Veličina kačket regulirana je čičak trakom. Kačket je opremljen ventilacijom koja sprječava nakupljanje vlage i osigurava pravilnu cirkulaciju zraka. Kačket ove vrste je izuzetno lagan, tako da ne predstavlja opterećenje i ne stvara nelagodu tokom rada. 

Izrađen od: poliester/pamuk. 

Čvrsti vrh. 

Zaštitni umetak od plastike opremljen plastičnom školjkom za zaštitu od lakših udaraca u glavu 

Težina 150g

CE EN 812

Opis

Material Poliester/pamuk
Norma CE EN 812
Boja Plava

 

Zašto izabrati ZEP ?

Stavljamo bezbjednost i kvalitet na prvo mjesto. Naši proizvodi su rezultat pažljivog odabira, testiranja i kontrole kvaliteta, omogućavajući nam da vam ponudimo najbolja rješenja po konkurentnim cijenama.

Garancija

U ZEP GROUP-u stojimo iza svakog proizvoda koji nudimo, jer vjerujemo u njihovu kvalitetu i pouzdanost.  Uzmite u obzir našu garanciju kao dodatnu sigurnost koja dolazi s kupovinom od ZEP GROUP-a.

Narudžbe

Naručivanje iz ZEP GROUP-a je brzo, jednostavno i pouzdano. Bez obzira jeste li mala radionica ili velika industrijska firma, nudimo vam praktične načine za nabavu naše vrhunske lične zaštitne opreme.

Dodatno

Veličina

0

0.0 Prosječna ocjena Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Budite prvi koji će ocijeniti “Zaštitni kačket BARET”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You have to login to add images.