27 Marta, 2024 in Novosti

Zaštita za Vašu Obuću s Vilo Shoe and Leather Care

Vilo Shoe and Leather Care predstavlja jednog od vodećih proizvođača kozmetičkih i zaštitnih proizvoda za obuću u Turskoj. Kao član Ozden grupacije, prisutne na tržištu od 1979. godine, Vilo donosi godine iskustva u oblasti zaštite kože i kožnih proizvoda.

ZEP Group, D.O.O., s ponosom predstavlja Vilo proizvode za Bosnu i Hercegovinu. Kao službeni zastupnik, osiguravamo da naši kupci imaju pristup visokokvalitetnim proizvodima za njegu i zaštitu obuće.

U našoj ponudi trenutno se nalaze raznovrsni proizvodi, uključujući spužvice za obuću, sredstvo za poliranje cipela, kremu za poliranje cipela, tečnost za poliranje cipela, kao i zaštitne sprejeve za obuću protiv kiše i sunca. Svi naši proizvodi su pažljivo formulirani kako bi osigurali najbolju moguću zaštitu i njegu za vašu obuću.

Naši proizvodi dostupni su u svim Bingo marketima, čineći ih lako dostupnim svim našim kupcima širom Bosne i Hercegovine.

Odaberite Vilo Shoe and Leather Care proizvode i osigurajte dugotrajnost i sjaj za vašu obuću. Jer vaša obuća zaslužuje najbolju njegu i zaštitu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *