21 Decembra, 2021 in Novosti

PROJEKTNE MAPE

Proširiva kičma prilagođava se vašim dokumentima.

Zero Max Expendable je inovativna mapa koja pruža fleksibilnost i praktičnost u organizaciji vaših dokumenata. Sposobna je rastegnuti se do 10 cm, omogućavajući vam da smjestite do 800 listova* ili 10 cm debljine papira (*u slučaju 80 gsm papira). Ova funkcionalnost ne samo da štedi prostor već omogućava i efikasno arhiviranje.

Zero Max raste s dokumentima i širok je samo onoliko koliko sadrži broj listova. To znači da ćete uvijek imati kompaktnu mapu koja ne zauzima više prostora nego što je potrebno.

Osim praktičnosti, Zero Max Expendable također promovira ekološku odgovornost. Napravljen je od ekološki prihvatljivih materijala, pri čemu je poklopac izrađen od 95% recikliranog papira. Zatvarač, koji je izrađen od 80% recikliranog polipropilena, može se lako ukloniti pomoću novčića, olakšavajući tako razdvajanje za odlaganje.

Uz Zero Max Expendable, organizacija dokumenata postaje jednostavna, praktična i ekološki osviještena. Odaberite ovu inovativnu mapu kako biste unaprijedili svoje poslovne procese i doprinijeli zaštiti okoliša.

Nekoliko istaknutih karakteristika:

  • Kapacitet do 800 listova (80gsm)
  • Ekološki prihvatljiv: 95% recikliranog papira
  • Širina leđa: 100 mm
  • Vanjske dimenzije: B240 x H306 mm
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *