O Nama

Dobro došli u svijet ZEP GROUP d.o.o. !

ZEP GROUP d.o.o. je kompanija osnovana 2021. godine kao ponosna sestra firma ZEP-ING d.o.o. i METALREMONT d.o.o., koje su već više od decenije aktivne na polju zaštite na radu, zaštite od požara, inženjeringa, projektovanja i u metaloprerađivačkoj industriji. Sa temeljima čvrsto ukorijenjenim u ovim oblastima, stekli smo bogato i dugogodišnje iskustvo koje nas je dovelo do razvoja idealne zaštite radnika pri obavljanju svih vrsta poslova. Naša vizija je jednostavna, ali snažna – stvoriti sigurno i zaštićeno radno okruženje za sve radnike. U svemu što radimo, stavljamo bezbjednost i kvalitet na prvo mjesto. Želimo osigurati da svaki radnik može obavljati svoj posao bez straha i brige, znajući da mu je omogućena najbolja zaštita koja neće predstavljati dodatni finansijski teret poslodavcu.

Dugogodišnje iskustvo na terenu i bliska saradnja s našim klijentima omogućili su nam duboko razumijevanje njihovih potreba. Mi slušamo i učimo od vas, te smo na temelju vaših povratnih informacija i zahtjeva razvili rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti, sigurnosti i ekonomičnosti.

U ZEP GROUP-u smo ponosni na činjenicu da smo jedinstveno pozicionirani kako bismo vam pružili idealan omjer cijene i kvalitete. Naši proizvodi i usluge su rezultat pažljivog odabira, testiranja i kontrole kvaliteta, što nam omogućuje da vam ponudimo najbolje rješenje za vaše potrebe, po konkurentnim cijenama. Kroz našu široku paletu proizvoda i rješenja, osiguravamo da možete pronaći savršeno prilagođenu zaštitu za vaše industrijske ili radne okoline. Bez obzira na to radite li u građevini, proizvodnji, medicini ili bilo kojem drugom sektoru, naši proizvodi i usluge pružaju neprocjenjivu vrijednost za vašu organizaciju. Zahvaljujemo vam što ste nas odabrali kao partnera na vašem putu ka većoj sigurnosti i uspjehu. Naša vrata su vam uvijek otvorena, a naše srce posvećeno vašoj dobrobiti.

Zašto MI?

Kvaliteta bez kompromisa

U ZEP Group-u, posvećeni smo pružanju lične zaštitne opreme vrhunskog kvaliteta. Naši proizvodi prolaze stroge testove i kontrole kvaliteta kako bi osigurali pouzdanost i sigurnost za naše korisnike.

Kvaliteta100%
Pristupačnost100%
Predanost kupcima100%

NAŠA MISIJA, VIZIJA I CILJ

Naši proizvodi

Lična zaštitna oprema vrhunskog kvaliteta
Zaštitne maske
Rukavice za različite namjene
Zaštitna odjeća
Zaštitna obuća
Zaštitne naočale
Zaštitne kape i kacige
Jednokratni zaštitni program
Robna marka "BIZZ"
Pod robnom markom "BIZZ" nudimo posebno odabrane proizvode koji zadovoljavaju najstrože standarde i pružaju vrhunsku zaštitu po konkurentnim cijenama.

Šta kažu drugi o nama?

avatar

"Kao vlasnik građevinske kompanije, sigurnost naših radnika je od najveće važnosti. Zahvaljujući ZEP Group-u, imamo pouzdanog partnera za opskrbu visokokvalitetnom ličnom zaštitnom opremom. Njihovi proizvodi su izdržljivi, udobni za nošenje i odražavaju najviše standarde sigurnosti. Preporučujemo ih svim kolegama u industriji."

IvanGradjevinska firma
avatar

"Kao inženjerska firma koja djeluje na različitim projektima, pouzdana oprema je ključna za naš uspjeh. ZEP Group nam je pružio vrhunsku zaštitnu opremu koja ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje naše potrebe. Njihova predanost kvalitetu i izvrsna usluga čine ih nezamjenjivim partnerom za nas."

EdinInžinjerstvo
avatar

"Kao vlasnik manje proizvodne radionice, važno je da imamo pouzdane dobavljače za našu zaštitnu opremu. ZEP Group je uvijek isporučivao kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Njihova efikasna podrška i brza dostava čine ih idealnim partnerom za naše poslovanje."

AmirMetalna industrija

Hvala što ste nas upoznali.
Ako imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama,
slobodno nas kontaktirajte: 
Telefon: +387 61 074 104; +387 61 415 937
Email: info@zepgroup.ba ; prodaja@zepgroup.ba
Adresa: Magistralni put br. 69, 75270 Živinice, Bosna i Hercegovina