BOLLE FUSION

(0)

BOLLE FUSION MASKA – udobna i učinkovita kaciga za zavarivanje. Izvrsnih optičkih parametara. Pogodna za sve vrste zavarivanja (plazma, MAG, TIG, elektrode). Maska ima četiri nezavisna detektora svjetla koja se napajaju fotonaponskim ćelijama, koji osiguravaju svijetlo stanje DIN 4 i tamno stanje DIN 5-8/9-13 s vremenom odziva od 0,10 ms. 

Prilagodljivo, udobno pokrivalo za glavu težine 115 g. 

Vidno polje od 100 x 53 mm omogućuje elektrooptički filter B7VP dimenzija 110 x 90 mm i debljine 10 mm. 

Vanjski i unutarnji pokrovi vizira zadovoljavaju standard EN 166. Zasjenjenje 4/5-8/9-13 s 1. optičkom klasom, 1. klasom difuzije i propusnosti svjetlosti, s 2. klasom kutne diferencijacije propusnosti svjetlosti.

Kaciga zadovoljava standard EN 175 s mehaničkom čvrstoćom B i trajnom zaštitom od UV i IR DIN 16. 

BOLLE FUSION VIZIR zadovoljava zahtjeve norme EN 379.

Težina 538 g.

U kompletu s torbom za pohranu.

Opis

Material Plastika
Norma EN166, EN 175, EN 379
Boja Crna

 

Zašto izabrati ZEP ?

Stavljamo bezbjednost i kvalitet na prvo mjesto. Naši proizvodi su rezultat pažljivog odabira, testiranja i kontrole kvaliteta, omogućavajući nam da vam ponudimo najbolja rješenja po konkurentnim cijenama.

Garancija

U ZEP GROUP-u stojimo iza svakog proizvoda koji nudimo, jer vjerujemo u njihovu kvalitetu i pouzdanost.  Uzmite u obzir našu garanciju kao dodatnu sigurnost koja dolazi s kupovinom od ZEP GROUP-a.

Narudžbe

Naručivanje iz ZEP GROUP-a je brzo, jednostavno i pouzdano. Bez obzira jeste li mala radionica ili velika industrijska firma, nudimo vam praktične načine za nabavu naše vrhunske lične zaštitne opreme.

Dodatno

Veličina

0

0.0 Prosječna ocjena Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Budite prvi koji će ocijeniti “BOLLE FUSION”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You have to login to add images.