Protivpožarni aparat S-2

(0)

Protivpožarni aparat S-2 kg sa prahom pruža pouzdanu zaštitu od požara, posebno u automobilima, uključujući i vozila koja koriste plin kao gorivo. Namijenjen je za gašenje početnih požara u manjim prostorijama i idealan je za upotrebu u različitim situacijama.

U skladu s propisima, sva teretna vozila, uključujući i mala kombi vozila, moraju biti opremljena protivpožarnim aparatom sa važećom karticom koja potvrđuje ispravnost aparata. To je ključni korak ka osiguranju sigurnosti vozača i putnika u slučaju izbijanja požara na cesti.

Opis

Model S-2
Namjena Početno gašenje požara
Veličina 2kg

 

Zašto izabrati ZEP ?

Stavljamo bezbjednost i kvalitet na prvo mjesto. Naši proizvodi su rezultat pažljivog odabira, testiranja i kontrole kvaliteta, omogućavajući nam da vam ponudimo najbolja rješenja po konkurentnim cijenama.

Garancija

U ZEP GROUP-u stojimo iza svakog proizvoda koji nudimo, jer vjerujemo u njihovu kvalitetu i pouzdanost.  Uzmite u obzir našu garanciju kao dodatnu sigurnost koja dolazi s kupovinom od ZEP GROUP-a.

Narudžbe

Naručivanje iz ZEP GROUP-a je brzo, jednostavno i pouzdano. Bez obzira jeste li mala radionica ili velika industrijska firma, nudimo vam praktične načine za nabavu naše vrhunske lične zaštitne opreme.

0.0 Prosječna ocjena Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Budite prvi koji će ocijeniti “Protivpožarni aparat S-2”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You have to login to add images.