BIZZ POLUDUBOKA S3

(0)

Zaštitna cipela BIZZ S3 izrađena od goveđe kože, s metalnom zaštitnom kapicom otpornom na udare od 200 J i 15kN gnječenja, te čeličnim umetkom protiv probijanja. Protuklizna tabanica (đon) izrađen  od poliuretana PU/PU dvostruke gustoće, antistatic, otporan na ulje. Apsorpcija udara u području pete. Podstava od materijala s higroskopnim svojstvima. Duboki štitnik osigurava visoku stabilnost obuće i udobnost hodanja. Kategorija S3 KKO. Zadovoljava zahtjeve norme EN 20345.

Kategorija zaštite: S3 SRC

Dostupno u veličinama: 39-47

Opis

Material Tekstil + dvoslojni PU
Veličine 39-47
Norma EN 20345

 

Zašto izabrati ZEP ?

Stavljamo bezbjednost i kvalitet na prvo mjesto. Naši proizvodi su rezultat pažljivog odabira, testiranja i kontrole kvaliteta, omogućavajući nam da vam ponudimo najbolja rješenja po konkurentnim cijenama.

Garancija

U ZEP GROUP-u stojimo iza svakog proizvoda koji nudimo, jer vjerujemo u njihovu kvalitetu i pouzdanost.  Uzmite u obzir našu garanciju kao dodatnu sigurnost koja dolazi s kupovinom od ZEP GROUP-a.

Narudžbe

Naručivanje iz ZEP GROUP-a je brzo, jednostavno i pouzdano. Bez obzira jeste li mala radionica ili velika industrijska firma, nudimo vam praktične načine za nabavu naše vrhunske lične zaštitne opreme.

Dodatno

Veličina

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

0.0 Prosječna ocjena Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Budite prvi koji će ocijeniti “BIZZ POLUDUBOKA S3”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You have to login to add images.