HTML

+387 61 074 104

HTML

info@zepgroup.ba

Slika

Slika 108

O nama

Slika

Dobrodošli u svijet ZEP GROUP d.o.o. !

ZEP GROUP d.o.o. je kompanija osnovana 2021. godine kao ponosna sestra firma ZEP-ING d.o.o. i METALREMONT d.o.o., koje su već više od decenije aktivne na polju zaštite na radu, zaštite od požara, inženjeringa, projektovanja i u metaloprerađivačkoj industriji. Sa temeljima čvrsto ukorijenjenim u ovim oblastima, stekli smo bogato i dugogodišnje iskustvo koje nas je dovelo do razvoja idealne zaštite radnika pri obavljanju svih vrsta poslova.

Naša vizija je jednostavna, ali snažna - stvoriti sigurno i zaštićeno radno okruženje za sve radnike. U svemu što radimo, stavljamo bezbjednost i kvalitet na prvo mjesto. Želimo osigurati da svaki radnik može obavljati svoj posao bez straha i brige, znajući da mu je omogućena najbolja zaštita koja neće predstavljati dodatni finansijski teret poslodavcu.

Dugogodišnje iskustvo na terenu i bliska saradnja s našim klijentima omogućili su nam duboko razumijevanje njihovih potreba. Mi slušamo i učimo od vas, te smo na temelju vaših povratnih informacija i zahtjeva razvili rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti, sigurnosti i ekonomičnosti.

U ZEP GROUP-u smo ponosni na činjenicu da smo jedinstveno pozicionirani kako bismo vam pružili idealan omjer cijene i kvalitete. Naši proizvodi i usluge su rezultat pažljivog odabira, testiranja i kontrole kvaliteta, što nam omogućuje da vam ponudimo najbolje rješenje za vaše potrebe, po konkurentnim cijenama.

Kroz našu široku paletu proizvoda i rješenja, osiguravamo da možete pronaći savršeno prilagođenu zaštitu za vaše industrijske ili radne okoline. Bez obzira na to radite li u građevini, proizvodnji, medicini ili bilo kojem drugom sektoru, naši proizvodi i usluge pružaju neprocjenjivu vrijednost za vašu organizaciju.

Zahvaljujemo vam što ste nas odabrali kao partnera na vašem putu ka većoj sigurnosti i uspjehu. Naša vrata su vam uvijek otvorena, a naše srce posvećeno vašoj dobrobiti.

Dobrodošli u ZEP GROUP - vaš pouzdan partner za ličnu zaštitnu opremu vrhunskog kvaliteta!

Naša misija je osigurati vrhunsku ličnu zaštitnu opremu kako bismo zaštitili ljude od potencijalnih opasnosti na radu ili u svakodnevnim situacijama. Vjerujemo da svako zaslužuje da se osjeća sigurno i zaštićeno, te se posvećujemo pružanju proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Naša vizija je postati lider u industriji lične zaštitne opreme, prepoznat po pouzdanosti, inovativnosti i strastvenoj brizi za naše klijente. Želimo doprinijeti stvaranju sigurnijeg radnog okruženja za sve radnike i potrošače u Bosni Hercegovini a i šire.

Naši proizvodi

 1. Lična zaštitna oprema vrhunskog kvaliteta

  • Zaštitne maske
  • Rukavice za različite namjene
  • Zaštitna odjeća
  • Zaštitna obuća
  • Zaštitne naočale
  • Zaštitne kape i kacige
  • Jednokratni zaštitni program
 2. Robna marka "BIZZ"

  • Pod robnom markom "BIZZ" nudimo posebno odabrane proizvode koji zadovoljavaju najstrože standarde i pružaju vrhunsku zaštitu po konkurentnim cijenama.

Naši principali
Ponosno sarađujemo s renomiranim principalima, liderima u industriji lične zaštitne opreme. Ova partnerstva omogućuju nam pristup najnovijim tehnologijama i inovacijama, te osiguravaju da naši klijenti dobiju proizvode visokog kvaliteta.

Distribucija
Naša kompanija osim uvoza također vrši distribuciju proizvoda u cilju osiguranja dostupnosti naših proizvoda klijentima širom regije. Naša efikasna distribucijska mreža omogućava brzu isporuku i podršku našim poslovnim partnerima.

Postignuća
Ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili u proteklom vremenskom periodu. Zahvaljujući predanom radu i posvećenosti kvalitetu, ostvarili smo zavidan rezultat u industriji lične zaštitne opreme. Nastavljamo rasti i razvijati se kako bismo i dalje pružali najbolje proizvode i usluge našim klijentima.

Kontakt
Hvala što ste nas upoznali. Ako imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte:

0 0