HTML

+387 61 074 104

HTML

info@zepgroup.ba

Slika

Slika 108

Antifoni

Slika


ANTIFONI ZA UŠI X5
ARAN SAFETY X5Model X5 je zaštita sluha iznad glave s izvrsnim prigušenjem buke za sve veličine glave. Podesiva traka za glavu nudi ugodan pritisak tijekom duljeg razdoblja nošenja. Slušalice se naginju kako bi se osiguralo prilagođeno pristajanje i udobnost za pojedinačne korisnike. Čvrsta konstrukcija pruža izdržljivost u širokom rasponu okruženja s dielektričnim dizajnom.

Mekani jastučići za uši i lagani dizajn pružaju cjelodnevnu udobnost s neusporedivom izvedbom koja pruža maksimalnu zaštitu sluha, a može se kombinirati s čepićima za uši za vrhunsku zaštitu sluha.

NR:

29dB

Cup Material:

PP

Cushion Material:

PU Foam

Headband Material:

PP

Color:

High Visibility Yellow

Packed : 1 pc per bag, 20 pcs per case
   

Certification:

EN 352-1:2002

Slika

ANTIFON ZA UŠI  X8
ARAN SAFETY X8


Model X8 je visokokvalitetni pasivni štitnik za uši s podstavljenom i podesivom trakom za glavu koja upija vlagu za udobnost. Mekani jastučići za uši i intuitivno podešavanje veličine pružaju idealno pristajanje za optimalno prigušivanje buke za sve veličine glave. Kompaktna značajka sklapanja omogućuje jednostavno spremanje i sprječava prašinu i nečistoće u slušalicama.

Čvrsta konstrukcija pruža izdržljivost u širokom rasponu okruženja s dielektričnim dizajnom. Lagani dizajn pruža cjelodnevnu udobnost s neusporedivom izvedbom koja pruža maksimalnu zaštitu sluha i može se kombinirati s čepićima za uši za vrhunsku zaštitu sluha.

SNR:

26dB

Cup Material:

ABS

Cushion Material:

PU Foam

Headband Material:

ABS

Color:

Black

Packed : 1 pc per box, 40 pcs per case
Origin : China

Certification:

EN 352-1:2002

Slika

UMETCI ZA UŠI  SILENT JANDY

jednokratni anti-bučni čepići za uši serije SILENT JANDY™ EC-1001A, izrađeni od poliuretanske pjene, pružaju zaposlenicima i ljudima izloženim glasnim okruženjima zaštitu od visokih razina buke potiskivanjem kontinuirane buke (npr. industrijske buke, buke civilizacije) i impulsne buke ( npr. pucnjevi) udarna buka). Oblik umetaka omogućuje im da odgovaraju većini ušnih kanala. Ulošci su pakovani individualno u vrećicu koja sadrži jedan par uložaka, u distribucijskoj kutiji opremljenoj dozatorom nalazi se 200 pari uložaka.
EN 352-2:2002

SNR=34dB H=34dB M=31dB L=39dB.
Slika

SILENT JANDY™ FM-3

SILENT JANDY™ FM-3 štitnici za uši pružaju zaštitu uz povećanu udobnost u okruženjima gdje postoji rizik od izlaganja visokim razinama buke.
Lagani i udobni štitnici dokazat će se kako kod impulsne ili kontinuirane industrijske buke, tako i tijekom hobija i sportskih aktivnosti. Imaju izdržljivu, podesivu traku za glavu, zahvaljujući kojoj se lako prilagođavaju obliku glave. Udobne čašice i mekani jastučići učinkovito pružaju udobnost i smanjuju pritisak oko ušiju čak i kod dugotrajnog korištenja. Dizajnirane tako da ne ograničavaju mobilnost korisnika u bilo kojim uvjetima. EN 352-1:2002

SNR=34dB H=35dB M=31dB L=25dB.
Slika

SILENT JANDY FM-2

SILENT JANDY™ FM-2 štitnici za uši pružaju zaštitu s povećanom udobnošću u okruženjima gdje postoji rizik od izlaganja visokim razinama buke. Lagani i udobni štitnici dokazat će se kako kod impulsne ili kontinuirane industrijske buke, tako i tijekom hobija i sportskih aktivnosti. Imaju izdržljivu, podesivu traku za glavu, zahvaljujući kojoj se lako prilagođavaju obliku glave. Udobne čašice i mekani jastučići učinkovito pružaju udobnost i smanjuju pritisak oko ušiju čak i kod dugotrajnog korištenja. Dizajnirane tako da ne ograničavaju mobilnost korisnika u bilo kojim uvjetima. EN 352-1:2002

SNR=33dB H=34dB M=31dB L=23dB

Slika


SILENT JANDY™ FM-1A

SILENT JANDY™ FM-1A štitnici za uši pružaju zaštitu uz povećanu udobnost u okruženjima gdje postoji rizik od izlaganja buci. Lagani i udobni štitnici dokazat će se kako kod impulsne ili kontinuirane industrijske buke, tako i tijekom hobija i sportskih aktivnosti. Imaju izdržljivu, podesivu traku za glavu završenu trakom, zahvaljujući kojoj se lako prilagođavaju obliku glave. Udobne čašice i mekani jastučići učinkovito pružaju udobnost i smanjuju pritisak oko ušiju čak i kod dugotrajnog korištenja. Dizajnirane tako da ne ograničavaju mobilnost korisnika u bilo kojim uvjetima. EN 352-1:2002

SNR=31dB H=33dB M=29dB L=21dB

0 0